תולים יקרים, מזמינים אתכם להירשם לתכנית ״אחים יוגה״! תכנית המסייעת למתמודדים עם חוויות לחימה והלם קרב, באמצעות תרגול יוגה ומדיטציה. כבר חמישה בוגרים של היחידה השתתפו במחזורים הקודמים ואתם מוזמנים להיות חלק מהמחזור הבא, שיפתח ב-23-25 למרץ. התכנית היא שני רטריטים (פתיחה וסיכום) וביניהם 20 שבועות של תרגול זום משותף וליווי אישי. יש עדיין מקומות למחזור הזה. לפרטים נוספים מוזמנים לפנות אל נטע המדהימה שמובילה את התכנית או אלינו 🙂 תמיר שרף - 0543030776 גנגה נטע - 0523970287 contact@brothersin.yoga
מפגש שנתי של כלל הבוגרים והבוגרות בשיתוף היחידה הסדירה.
"השנה, כחלק מהיותי מלגאית של העמותה, זכיתי לקחת חלק בצוות האחראי על הכנס השנתי. התכנון והביצוע היו מאתגרים, מלמדים ומעשירים, וזו הייתה זכות גדולה להיות חלק! הכנס היה מוצלח מרגש ומאחד. נתראה בשנה הבאה!".
חניכה וליווי בין דורי של בוגרי ובוגרות היחידה
"אחד הדברים היפים בתוכנית המנטורינג הוא שלמרות המחזוריות שלה היא כל פעם מחדש מספקת אינספור רגעים חדשים, מלמדים, מפתחים ובעיקר מרגשים. כבוד וזכות גדולה לקחת חלק בניהול של דבר כזה".
תוכניות מלגות לבוגרי ובוגרות היחידה. העמותה מעודדת השכלה גבוהה בכך שמעניקה לבוגריה מלגות לימודים לאקדמיה. כל סטודנט מבצע עבור המלגה שעות התנדבות ובכך אנו למעשה מרוויחים פעמיים. זוהי תמיכה בבוגרים לרכישת השכלה, וכן השפעה לטובה על החברה בישראל בעשייה חברתית ברוח העמותה.
"שמח לקחת חלק בתיווך בין תורמים למלגאים ולסייע למלגאים במה שניתן. הפעילויות תחת המטריה של העמותה מגוונות ועשירות מאוד. כיף לראות שיש המשכיות ליחידה ואנחנו ממשיכים לעשות ולפעול יחד".
סדנאות פסיכוטראומה
""מחלצים את המחלצים" הוא פרויקט שמטרתו לשים זרקור על התמודדות עם חוויות לחימה, לחשוף את הבוגרים לעולם הטיפול על כל גווניו ולחנך למודעות לנושא כלפיי עצמנו וכלפיי החברים איתם שירתנו".
הרצאות במגוון נושאים לבוגרי ובוגרות היחידה
"בפרויקט הפרלמנט אנו מארחים בכל חודש הרצאה בנושא שונה, חשוב לנו בפרויקט להביא מגוון של מרצים אשר ידברו על נושאים שונים כמו פוליטיקה, ספורט, יזמות ועוד. המטרה היא לאפשר לחברי העמותה להעשיר ולהרחיב אופקים באמצעות הפרויקט. במהלך מגפת הקורונה העברנו את ההרצאות דרך הזום ומחכים בקוצר רוח לחזור להרצאות פרונטליות ולראות את כולם".
כנס משתחררים לחיילי וחיילות היחידה לפני היציאה לאזרחות
"סדנת המשתחררים היא ההזדמנות שלנו הן בתור אנשי היחידה והן בתור אזרחי ישראל להגיד תודה גדולה לחיילים ולחיילות של היחידה שנתנו זמן ומאמץ רב בשירותם למשימה החשובה. בסדנת המשתחררים אנו מעניקים למשתחררים ולמשתחררות ה"טריים" סל של כלים חשובים וצ'ופרים שונים לקראת השלב הבא של חייהם".
אירוע המתקיים פעם בחצי שנה ביחידה 669. לאירוע מוזמנים בוגרי היחידה ששירתו בשנים ספציפיות ומכל הגפים, על-פי סדר המחזורים ושנות השירות.
"בכל פעם שמתקיים האירוע אפשר להרגיש את ההתרגשות הגדולה אצל הבוגרים והמשפחות. האווירה הנוסטלגית בשילוב זיכרונות משותפים לא משאירה פרצוף אחד ללא חיוך. כיף ומספק להוציא לפועל את האירוע ביחידה שוב ושוב למחזורים השונים".
אנחנו מזמינים אתכם לבוא, לטעום ולקחת ביס, קטן או גדול, באחת החוויות הייחודיות שאנחנו מציעים ביפו – תל אביב. האירועים, הסדנאות והחוויות שאנחנו מייצרים נעשים באווירה משפחתית, חמה ואינטימית. הצטרפו אלינו ויחד נבשל חוויות מדהימות. 55 ש״ח הנחה לאדם בהזמנה פרטית | 110 ש״ח להזמנה של זוג | 10-15% הנחה מהעלות הכוללת לקבוצה
שעוני היוקרה של העמותה (עם חריטת החתול הייחודית) יוצאת לדרך!! ההטבה פתוחה לחודש יולי בלבד לחברי עמותה רשומים. על כל שעון שיימכר, ייתרמו 100 ש"ח לטובת פרויקט 'מחלצים את המחולצים'